Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Crne liste na Ekonomskom fakultetu

Prema informacijama do kojih je došao Radio 021, na Ekonomskom fakultetu se prave "crne liste" studenata koji aktivno učestvuju u protestu protiv visokih cena školovanja i mutnih radnji na fakultetu.      

U Institutu ne znaju razloge hapšenja

Povodom hapšenja doktorke Borislave Nikolin, interniste onkologa sa Instituta za onkologiju u Sremskoj Kamenici, pod optužbom da je zarad ličnih interesa forsirala citostatike kompanije "Mark", direktor te ustanove Dušan Jovanović izjavio je da nema nikakva saznanja o detaljima istrage i razlozima zbog kojih je uhapšena.

Dnevnik i VAC - kompromis ili dalje tužbe?

Prihvatanje ponude koncerna VAC da pokloni svoj udeo od 55 odsto zaposlenima u "Dnevnik Vojvodina pressu" bio je kompromis s ciljem da ovo preduzeće opstane, kaže za Radio 021 zamenica pokrajinske sekretarke za informacije, Smilja Maksimović.

Studenti dobili pare od Pokrajine

Pokrajinski sekretar za obrazovanje, Zoltan Jegeš, uručio je rešenja o jednokratnoj pomoći za studente matematike i fizike, koja služi kao podstrek da se srednjoškolci upisuju na fakultete čiji su diplomci najtraženiji na tržištu rada.      

Nepotrebne gužve za markice

Zbog prodaje mesečnih markica za novembar, na prodajnim mestima kod Futoške pijace i kod Železničke stanice, stvaraju se velike gužve.

Zabranjen saobraćaj u ulici Laze Kostića

Saobraćaj u ulici Laze Kostića, od Železničke ulice do raskrsnice sa ulicom Petra Drapšina, biće zabranjen zbog današnjih radova Novosadske toplane na izgradnji vrelovodnog priključka.

Raspored odnošenja smeća

Javno komunalno preduzeće "Čistoća" Novi Sad, odnosiće baštenski otpad do 19. novembra ispred kuća građana koji ostave svoje smeće.